Svanevej – enfamiliehus
Udformningen udspringer fra ønsket om, at skabe en skulpturel og stram bygningsvolumen. Huset er beklædt med det samme materiale på både facader og tagflader for at understrege husets minimalistiske og kompromisløse karakter.
Huset fremstår skarptskåret med sin markante profil og sin præcise detaljering, hvor forstyrrende elementer som tagrender og udluftning er skjulte.
Husets rygrad er den gennemgående reolvæg der deler boligen på langs, med det dobbelt høje fællesrum på den ene side, som er indrettet med et åbent køkken, spiseområde, opholdsarealer i stueetagen og med ”voksen” stue på 1.etage.
I gennem reolvæggen er der adgang til værelser, baderum, entre og bryggers i stueetagen og soveværelse med baderum på placeret på 1. etage.
Fra fællesrummet er der store vinduespartier med skydedør mod vandet, så̊ der skabes tæt adgang til uderum med træterrasser.
I stuen på 1. etage er udsigten indrammet i et stort vinduesparti med siddeniche.