før billed
ide skitse

Ombygning, tilbygning og renovering af villa fra 70érne

Ombygning, tilbygning og renovering af villa fra 1977 er et unik sammensmeltet ægteskab mellem modernisering og bevarelse af den oprindelige charme og karakter.
Projektet er særligt kendetegnet ved brugen af klassiske materialer, såsom træ, kobber og natursten, der giver huset et nyt udtryk.
Indvendigt er alle gulve er udført i natursten og lofter udført med diskrete hulgipsplader som harmonerer med husets æstetik og tilføjer et moderne touch.
Udvendigt er tagfladen med de oprindelige store og markante gavle ændret til valmet gavle, så bygningen fremstår mere let og elegant.
De oprindelige teglstensfacader er blevet nænsomt bevaret, mens de tidligere træbeklædte overflader nu er blevet forvandlet med kobberbeklædning. Dette kobberpatineringsmateriale vil med tiden udvikle en unik karakter og tilføje en unik visuel dimension til ejendommen.
Projektet kombinerer således nutidens bekvemmeligheder med en hyldest til husets originale arkitektoniske identitet og anvender materialer som kobber og natursten på en måde, der fornyer og genfortolker dem på en smagfuld og tidløs måde.